VilniusSliders

Radijo bangomis valdomų modelių (drifto) klubas.
RC drifto trasa Vilniuje
Modelių nuoma

2019-ųjų metų Baltijos šalių čempionatas prasideda!

Daug žadantis 2019-ųjų metų sezonas prasideda! Pirmasis etapas įvyks jau visai netrukus - vasario 23-ią dieną, VilniusSliders trasoje.
Šio sezono naujovės net dvi!
Pirmoji: deja, bet lieka tik RWD klasė. Praėjusiais metais palaipsniui vis mažėjo AWD klasės dalyvių, kol beliko tik pora, tad šiais metais esame priversti atsisakyti AWD klasės ir koncentruotis į RWD. Bet tai nėra taip jau blogai: daugiau pasiruošimo ir treniruočių turėsiantys RWD klasės dalyviai, tikimės, kad pademonstruos dar atkaklesnę ir nuožmesnę kovą dėl 2019 metų Baltijos šalių čempiono titulo.
Antroji naujovė net ne viena, o kartu į ją supuola dvi: šį sezoną į slidesnes keičiamos varžyboms naudojamos padangos ;)

 

O keičiamos ne tik tam, kad šiek tiek numuštume greitį, bet tam, kad vieno padangų komplekto užtektų ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje vyksiantiems etapams, o taip pat - planuojamam neįskaitiniam etapui Estijoje :)

Tad bičiuliai drifteriai, nepraleiskite progos užsidirbti pirmųjų taškų ;)
Žiūrovai - Jums tikrai bus vietos stebėti kovas, tad užsukite - Jums tai nieko nekainuoja, o palaikymas gali nulemti pilotų rezultatus!

Tiesioginiai varžybų rezultatai: https://live.vilniussliders.lt/lt/event/baltic-championship-2019--stage-i

Registracija į varžybas: https://forum.rcdrift.lt/viewtopic.php?f=25&t=29181

Baltic RC drift championship 2019 Stage I

Apie VilniusSliders

Mus rasite
Šeškinės g. 22, Vilnius

El. paštas: [email protected]